Tag Archives: Gersi Kokonozi

Rreziku ekonomik që vjen nga qiellgërvishtësit

Rreziku ekonomik që vjen nga qiellgërvishtësit

Mijëra apartamente janë stok, mijëra të tjerë, në ndërtim Në Tiranë toka tashmë kushton shtrenjtë dhe ata që blejnë për të ndërtuar po iu drejtohen qiejve. Ndërtime të larta deri në 40 kate janë duke hedhur shtat dhe puna nuk u ndal as në ditët e karantinës kundër coronavirusit. Investimet më të mëdha janë duke […]