Tag Archives: Jona Kaso

Ti nuk do të blesh maskë!

Ti nuk do të blesh maskë!

 “Je në listën e zezë si klient. Ty nuk do të shesim maskë”. Shkak për këtë përgjigje refuzuese të njërës prej së paku 35 “kompanive” që ofrojnë maska përmes Facebook dhe Instagram ishin dy pyetje. Mora përgjigjen vetëm për një. “Nga java e ardhshme maskat do të jenë të detyrueshme për të dalë nga shtëpia”- […]