Tag Archives: Marjo Braka

Emergjencë mjedisore dhe financiare, incerenatori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro

Emergjencë mjedisore dhe financiare, incerenatori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro

Që prej 2016-s qeveria i ka paguar rregullisht koncesionarit milliona euro për realizimin e inceneratorit të Fierit. Kjo vepër parashikohej të zgjidhte problemin e trajtimit të mbetjeve të qytetit që prodhon mbi 60 mijë ton mbetje. Por ajo që ka “prodhuar” deri sot koncesioni për ndërtimin e inceneratorit, janë degradimi i mjedisit dhe dëmi ekonomik […]