Tag Archives: Melsena Danglli

Kompanitë celulare në Shqipëri dhe monopoli i ofertave në treg

Kompanitë celulare në Shqipëri dhe monopoli i ofertave në treg

Nuk ka rëndësi, nëse je abonent i Vodafone, ALBtelecom apo ONE – sërish çdo muaj duhet të paguash të paktën 10 mijë lekë të vjetra për të patur internet në celular dhe për të vijuar komunikimin përmes SMS-ve dhe minutave. Tri kompanitë celulare, që operojnë në tregun shqiptar, të cilat supozohet të jenë në garë […]

Illyrian Guard, kompania shtetërore që dhunon konkurrencën e lirë

Illyrian Guard, kompania shtetërore që dhunon konkurrencën e lirë

Në fillim të muajit prill 2019 qeveria krijoi një strukturë të re policore, Illyrian Guard, e cila do të operonte në treg si shoqëri tregtare për të ofruar shërbime me pagesë ndaj personave fizikë e juridikë, publikë dhe privatë; një strukturë tërësisht me kapital shtetëror që vepron si një kompani private. Ndërkohë që janë privatizuar […]