Tag Archives: rakela hunci

“Ti qeke shum e trashë!”*

“Ti qeke shum e trashë!”*

Ofertat muzikore rrugëve të atdheut të bëjnë të pyesësh veten: ‘Mos po më bëjnë gjë veshët?’ Mëngjeseve të të shtunave, i vetmi vend ku i bëhet ta tërheqë veten zvarrë nga krevati është autobuzi që e kthen në familje. Ishte nxehtë, korrik, dhe sa hyri brenda, Erisa Bida pa në sediljen e parë të kishte […]

Fëmijët e “të zgjedhurve” braktisin shkollat publike

Fëmijët e “të zgjedhurve” braktisin shkollat publike

Të gjithë deputetët dhe ish-deputetët, ministrat dhe ish-ministrat i shkollojnë fëmijët e tyre në institucione private me emërues të përbashkët faturat e larta, të cilat në disa raste janë të barabarta me pagën e tyre vjetore. Të ndjekësh arsimin nëntë vjeçar dhe atë të mesëm në shkollat publike është realiteti i shumë fëmijëve në vend, […]